...

A12 dakwerken uit Hoboken – roofing, EPDM, Alkorpla, PVC, isolatie

Een trespa gevelbekleding

Een trespa gevelbekleding is esthetisch, weerbestendig, sterk en vrijwel onderhoudsvrij.

Trespa Meteon gevelpanelen worden voornamelijk gebruikt voor het beschermen, waterdicht maken of als esthetische bekleding van buitenmuren, ze zijn eveneens de perfecte oplossing voor het bekleden van kroonlijsten, dakoverssteken, balkons, enz.

De onder hoge temperaturen en druk vervaardigde panelen bestaande uit een mix aan harsen en vezels.
Trespa panelen zijn gekenmerkt door hun uiterst slag- en stootvast, hard en glad oppervlak.
Het gladde gesloten oppervlak maakt dat vuil zich vrijwel niet kan vasthechten. De onderhoudsarme trespa panelen blijven er na jaren fantastisch uitzien zijn ideaal voor een langdurige blootstelling van weer en wind.

Ontdek de verschillende mogelijkheden.

Belangrijkste eigenschappen van een trespa gevelbekleding:

Trespa Meteon is ideaal als geventileerde gevelbekleding waarbij de geventileerde spouw voor de nodige luchtstroom zorgt en hitte, condensatie en vocht doeltreffend afvoert. Dit alles draagt bij tot betere condities van het gebouw en een beter comfortabeler klimaat binnenin de woning.

Overweeg je een trespa gevelbekleding dan kan je tegelijkertijd ook je buitenmuur isoleren, de kleine meerprijs voor een thermische isolatie komt je energiefactuur en wooncomfort ten goede.

Een trespa gevelbekleding is beschikbaar in een brede waaier van levendige kleuren maar beschikt ook over een gamma metaalachtige, houtnerf en minerale oppervlakken.