Lichtkoepels & lichtstraten

De ideale manier om licht te creëren in uw ruimte

Het is vaak niet mogelijk om zomaar in alle ruimtes een traditioneel venster aan te brengen. Is dit het geval, dan is een lichtkoepel of lichtstraat een ideale manier om tóch natuurlijk licht in een ruimte te creëren.

Lichtkoepels brengen beduidend meer licht in de woning. Populair is met name de bolvormige lichtkoepel, al sinds jaar en dag ook de meest verkochte lichtkoepel. Uiteraard zijn er verschillende soorten lichtkoepels beschikbaar naast de zo populaire bolvormige koepel. De vaak fraaie lichtkoepels zijn er bij A12 Dakwerken in acrylaat en polycarbonaat ofwel transparant en opaal. De lichtkoepels bieden extreme transparantie en verkleuren niet, zelfs niet door uv-straling.

lichtkoepels

De lichtkoepel van polycarbonaat onderscheidt zich door de mate van slagvastheid en is zomaar 250 keer zo sterk als glas. Deze lichtkoepels zijn beschikbaar van enkel tot vierwandig en bieden beveiliging tegen inbraak. Bovendien staan deze koepels garant voor de perfecte isolatie. De verschillende lichtkoepels werken met een koepeldopsysteem en besparen tot wel 66 procent energie, iets dat u op de energierekening zeker gaat merken. Licht en warmte houdt u zo binnen, de zo gevreesde torenhoge energiefactuur daarentegen behoort voorgoed tot het verleden. En dat biedt in alle opzichten verlichting.

Lichtstraat & Lichtkoepels

Diverse uitvoeringen voor verschillende toepassingen beschikbaar

Voor de grotere openingen wordt in plaats van lichtkoepels gebruik gemaakt van lichtstraten. Dergelijke openingen zijn dermate groot dat er geen lichtkoepels voor op de markt zijn. Vooral grote industriële panden krijgen met lichtstraten tóch natuurlijk daglicht binnen. Lichtstraten zijn er in polycarbonaat en zijn prima geschikt voor showrooms. Lichtstraten staan voor natuurlijk licht en bovendien zijn ze volledig waterdicht.

Lichtstraten kennen aluminium profielen en meerwandige polycarbonaatplaten als voornaamste bestandsdelen. Lichtstraten staan bekend om de uitstekende isolatie die het biedt. Zeker in vergelijking met hoog isolerend dubbel glas winnen lichtstraten het op alle fronten. Om één geheel te creëren worden dezelfde kunststofbeglazingen gebruikt voor de kopstukken. Wie kiest voor lichtstraten is verzekerd van een egale spreiding van licht en bespaart net als lichtkoepels significant op de energiefactuur. Ook de lichtstraten zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar en zijn geschikt voor verschillende toepassingen.

Enkele tevreden klanten aan het woord

Bellen voor offerte: direct antwoord. Plaatsbezoek: op tijd. Offerte ontvangen: volgens afspraak. Plaatsing: zoals aangegeven in offerte, door twee zeer bekwame en vriendelijke professionals. De vijf sterren allemaal waard.

Christophe Van MeerbeeckVia Google

Super samenwerking!  Snelle en correcte offerte.  Mooie afwerking van het dak en zeer responsief.

Thijs SchelkensVia Google

Reeds tweede dak dat A12 Dakwerken voor mij uitvoert. Perfecte afspraken, zeer goede uitvoering, niets op aan te merken. Zeer goede prijs/kwaliteit. Absolute aanrader!

Ward TournelVia Google

A12 Dakwerken – Denk je aan je dak? Denk A12!

Grote of kleine projecten, nieuwbouw of renovatie: we staan voor je klaar.

Vraag je offerte aan bij A12 Dakwerken. We antwoorden snel en concreet. Zo verlies jij geen tijd en is je dak in geen tijd weer tiptop. Vul het contactformulier in – ’t is gratis!

Wil je dat we meteen zicht krijgen op je project? Beantwoord dan de automatische bevestigingsmail en stuur ons enkele foto’s door!

Jules Pauwelsstraat 129
2660 Hoboken (Antwerpen)

+32 489 78 44 33

Vraag online je offerte aan

Offerte aanvragen
Foto's, plannen,...? (optioneel)
Maximum upload size: 15MB
Privacy *

© 2020 Copyright - A12 Dakwerken Antwerpen (A12 BVBA) - BTW0559.974.070