Gevelbekleding

Voor perfecte gevelbekleding maakt A12 Dakwerken vooral gebruik van sidings.

Met gevelbekledingen kan de woning eventueel ook goed geïsoleerd worden.De stroken kennen lengtes van 3,6 meter bij 19 centimeter en zijn gemaakt van portland cement, versterkingsvezels en toeslag stoffen. De stroken zijn vrij van asbest en hebben een coating van accrylaatdispersie. De sidings zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en zijn beschikbaar in een houtstructuur en in smooth.

Gevelbekleding met sidings is geschikt voor elk soort huis. Behalve heel mooi en een echte verfraaiing van elk huis, biedt deze manier van gevelbekleding ook bescherming tegen verschillende weerselementen en indien gewenst kan het dus met isolatie geplaatst worden. Sidings worden toegepast bij achter- en zijgevels, geveldelen en bijgebouwen, dakranden, dakkapellen en oversteken.

De gevelbekleding is bruikbaar bij nieuwbouw maar zeker ook bij renovatieprojecten. De uitvoeringen in houtstructuur en smooth kunnen overigens zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden.

a dakwerken gevelbekleding sidings
a dakwerken sidings gebouw

Steek uw woning in een nieuw jasje met de gevelbekleding van A12 Dakwerken!

A12 Dakwerken maakt daarnaast gebruik van gevelbekleding met sidings omdat dit een aantal significante voordelen biedt. Zo zijn de gevelstroken bijzonder onderhoudsvriendelijk en geschikt voor elke bouwstijl. Ze beschermen tegen sneeuw, regen, wind en uv-stralen en bieden eveneens de mogelijkheid om te isoleren. Dit zal de energierekening behoorlijk reduceren en dat maakt een investering in gevelbekleding de moeite waard. Daarnaast is deze gevelbekleding brandveilig en geluidsisolerend net zoals de sidings goed bestand zijn tegen schommelingen van de temperatuur. Ook ongedierte krijgt geen kans, zoals deze gevelstroken ook bestand zijn tegen chemicaliën. Deze vorm van gevelbekleding is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Sidings worden standaard aangebracht op een houten draagstructuur of een regelwerk; de stroken worden aangebracht met zogenaamde verborgen bevestigingen. Herschilderen van de gevelbekleding is niet nodig, de wat kleinere verontreinigingen zijn eenvoudig met een zeepoplossing gewassen worden. Een beetje water is vervolgens al genoeg om de vuiligheid te elimineren.

Enkele tevreden klanten aan het woord

Bellen voor offerte: direct antwoord. Plaatsbezoek: op tijd. Offerte ontvangen: volgens afspraak. Plaatsing: zoals aangegeven in offerte, door twee zeer bekwame en vriendelijke professionals. De vijf sterren allemaal waard.

Christophe Van MeerbeeckVia Google

Super samenwerking!  Snelle en correcte offerte.  Mooie afwerking van het dak en zeer responsief.

Thijs SchelkensVia Google

Reeds tweede dak dat A12 Dakwerken voor mij uitvoert. Perfecte afspraken, zeer goede uitvoering, niets op aan te merken. Zeer goede prijs/kwaliteit. Absolute aanrader!

Ward TournelVia Google

A12 Dakwerken – Denk je aan je dak? Denk A12!

Grote of kleine projecten, nieuwbouw of renovatie: we staan voor je klaar.

Vraag je offerte aan bij A12 Dakwerken. We antwoorden snel en concreet. Zo verlies jij geen tijd en is je dak in geen tijd weer tiptop. Vul het contactformulier in – ’t is gratis!

Wil je dat we meteen zicht krijgen op je project? Beantwoord dan de automatische bevestigingsmail en stuur ons enkele foto’s door!

Jules Pauwelsstraat 129
2660 Hoboken (Antwerpen)

+32 489 78 44 33

Vraag online je offerte aan

Offerte aanvragen
Foto's, plannen,...? (optioneel)
Maximum upload size: 15MB
Privacy *

© 2020 Copyright - A12 Dakwerken Antwerpen (A12 BVBA) - BTW0559.974.070