Plat dak isolatie

Negen van de tien woningen verliezen de meeste energie via het dak.

Een niet goed geïsoleerd dak veroorzaakt bovendien condensatie en schimmel- en vochtvorming op de plafonds. Met PIR isolatie kan elk plat dak op perfecte wijze geïsoleerd worden. Bovendien verdient plat dak isolatie zich altijd terug want de energiefactuur zal behoorlijk lager zijn. 

Plat dak isolatie kan op verschillende manieren uitgevoerd worden waarbij de beste methode langs buiten is. Op die manier kunnen de meeste koudebruggen voorkomen worden. A12 Dakwerken is gespecialiseerd in plat dak isolatie waarbij er gebruik gemaakt wordt van enertherm alu rooftop dakisolatie, ideaal geschikt om een plat dak van huizen op thermische wijze te isoleren.

Kenmerken van enertherm alu rooftop PIR isolatie panelen zijn dat er minder volume nodig is voor het bereiken van een grotere isolatiewaarde. Bovendien is het vorm- en drukvast en ook blijvend beloopbaar. De panelen zijn eveneens bestand tegen vocht en uiteraard vrij van schimmel en rot. PIR isolatie geldt als sterk, kent meer dan uitstekende mechanische eigenschappen en is ook nog eens brandvertragend.Uiteraard zijn er meer manieren om een plat dak te isoleren.

warmteverlies dak

A12 Dakwerken maakt onder meer gebruik van enertherm-alu, enertherm-mg, en de varianten BGF, ALU en MG voor uw plat dak isolatie

BGF is een isolatiepaneel van hardschuim zonder CFK’s, HCFK’s en HFK’s en bevat een basis van PIR hardschuim. De panelen zijn aan weerskanten bekleed met gebitumineerd glasvlies. De panelen worden vaak gecombineerd met of koud gelijmde of gevlamlaste roofing. Enertherm ALU is universeel te gebruiken voor zowel platte als meer hellende daken en kan gebruikt worden voor muren, zolders en vloeren.

Dit paneel is uitgerust gasdichte aluminiumfolie ook weer aan beide zijdes. ALU kent een hogere R-waarde en is prima te gebruiken met een bitumen onderlaag en kunststof dakbedekkingen die mechanisch bevestigd zijn.

Enertherm MG is een isolatieplaat van PIR met een hardere kern en aan beide kanten uitgerust met een geperforeerd gecoat glasvlies. MG kan benut worden voor het isoleren van een plat dak gecombineerd met kunststof dakbedekkingen.

Enkele tevreden klanten aan het woord

Bellen voor offerte: direct antwoord. Plaatsbezoek: op tijd. Offerte ontvangen: volgens afspraak. Plaatsing: zoals aangegeven in offerte, door twee zeer bekwame en vriendelijke professionals. De vijf sterren allemaal waard.

Christophe Van MeerbeeckVia Google

Super samenwerking!  Snelle en correcte offerte.  Mooie afwerking van het dak en zeer responsief.

Thijs SchelkensVia Google

Reeds tweede dak dat A12 Dakwerken voor mij uitvoert. Perfecte afspraken, zeer goede uitvoering, niets op aan te merken. Zeer goede prijs/kwaliteit. Absolute aanrader!

Ward TournelVia Google

A12 Dakwerken – Denk je aan je dak? Denk A12!

Grote of kleine projecten, nieuwbouw of renovatie: we staan voor je klaar.

Vraag je offerte aan bij A12 Dakwerken. We antwoorden snel en concreet. Zo verlies jij geen tijd en is je dak in geen tijd weer tiptop. Vul het contactformulier in – ’t is gratis!

Wil je dat we meteen zicht krijgen op je project? Beantwoord dan de automatische bevestigingsmail en stuur ons enkele foto’s door!

Jules Pauwelsstraat 129
2660 Hoboken (Antwerpen)

+32 489 78 44 33

Vraag online je offerte aan

Offerte aanvragen
Foto's, plannen,...? (optioneel)
Maximum upload size: 15MB
Privacy *

© 2020 Copyright - A12 Dakwerken Antwerpen (A12 BVBA) - BTW0559.974.070