Zolderisolatie

A12 Dakwerken, da’s uw partner voor zolderisolatie

A12 Dakwerken isoleert de zoldervloer of het (hellend) dak aan de binnenkant. Zolderisolatie kan zo ook later uitgevoerd worden, ook al hebt u eerder al nieuwe dakbedekking laten plaatsen. A12 Dakwerken maakt bij zolderisolatie gebruik van IKO Enertherm ALU.

Deze harde PIR isolatieplaat beschikt over een aluminium folie die gasdicht is en uitstekend geschikt blijkt voor het aan de binnenkant isoleren van uw zolder. Wie zolderisolatie met een afwerkingslaag wenst, die kan meer dan prima uit de voeten met KIO Enertherm & ALU FINISH.

Zolderisolatie met ALU PIR biedt een aantal bewezen voordelen, zeker wanneer de Comfort TG, tand en groefverbinding, toegepast wordt. Op deze manier is een extra dampscherm niet langer noodzakelijk. Dit vanwege de geslote structuur die deze isolatieplaat typeert. De folie is gasdicht en de naden kunnen met behulp van ALU tape vakkundig afgeplakt worden.

Als consument bepaalt u zelf de vorm van afwerking; gipskarton staat voor een echte vlakke afwerking terwijl ook planchetten beschikbaar zijn. De platen zijn niet te vervormen en bovendien niet gevoelig voor vocht.

Zolderisolatie IKO enertherm Alu finish
Alu PIR Zolderisolatie

ALU comfort TG (tand en groef verbinding)

Er is geen extra dampscherm nodig bij dit type zolderisolatie dankzij de gesloten structuur van de isolatieplaat met gasdichte aluminium folie en waarbij de naden nouwkeurig afgeplakt worden met ALU tape.

Je kan de uiteindelijke afwerking zelf kiezen, hou je van een vlakke afwerking met gipskarton of hou je van planchetten? De isolatieplaten zijn onvervormbaar en ongevoelig voor vocht.

PIR Zolderisolatie ALU finish

ALU comfort ALU FINISH

Hier is de zolderisolatie aan een zijde voorzien van een witte overschilderbare egale afwerkingslaag met witte strips als afwerking tussen de naden en heeft geluiddempende eigenschappen.

Bij het isoleren van je zoldervloer worden Harde IKO enertherm ALU isolatieplaten bovenop je bestaande zoldervloer aangebracht, daar de oppervlakte van je zoldervloer kleiner is dan die van een hellend dak is dit een voordelig systeem om je woning te isoleren. Een snelle, voordelige en degelijke manier van isoleren.

zoldervloerisolatie

Zoldervloerisolatie

Zoldervloer isolatie is zoal het woord al aangeeft letterlijk je zoldervloer isoleren met daartoe bestemde isolatiepanelen.

De isolatiepanelen die we hiervoor gebruiken bestaan uit een harde kern van isolatieschuim, bekleed aan beide zijden met een meerlaags dampscherm en de beloopbare zijde is voorzien van OSB plaat.

Onze isolatieplaten zijn beschikbaar in verschillende diktes en voor verschillende toepassingen, aarzel niet on ons te contacteren voor isolatie-advies.

Bespaar vandaag en contacteer A12 Dakwerken!

ALU Finish kent aan één kant een witte afwerkingslaag die eenvoudig van een andere kleur voorzien kan worden. De naden worden afgewerkt met witte strips en deze manier van zolderisolatie biedt ook nog eens geluidsdemping. Wie kiest voor zolderisolatie, die laat isolatieplaten bovenop de al bestaande zoldervloer plaatsen. De meeste mensen kiezen voor deze optie simpelweg omdat dit vaak voordeliger is dan het isoleren van een vaak groter hellend dak. Op deze wijze kiezen voor zolderisolatie is kiezen voor een snelle manier van isoleren die bovendien niet duur is maar toch de zo gewenste degelijkheid biedt.

De isolatiepanelen die zorgen voor isolatie van de zoldervloer bestaan voor het grootste deel uit isolatieschuim met aan beide kanten een dampscherm. De zijde die belopen wordt bestaat deels uit OSB plaat. Uiteraard zijn de isolatieplaten die voor degelijke zolderisolatie zorgen beschikbaar in verschillende diktes. Door de reductie van energie kan de investering altijd uit. De energienota zal namelijk structureel dalen door zolderisolatie.

Enkele tevreden klanten aan het woord

Bellen voor offerte: direct antwoord. Plaatsbezoek: op tijd. Offerte ontvangen: volgens afspraak. Plaatsing: zoals aangegeven in offerte, door twee zeer bekwame en vriendelijke professionals. De vijf sterren allemaal waard.

Christophe Van MeerbeeckVia Google

Super samenwerking!  Snelle en correcte offerte.  Mooie afwerking van het dak en zeer responsief.

Thijs SchelkensVia Google

Reeds tweede dak dat A12 Dakwerken voor mij uitvoert. Perfecte afspraken, zeer goede uitvoering, niets op aan te merken. Zeer goede prijs/kwaliteit. Absolute aanrader!

Ward TournelVia Google

A12 Dakwerken – Denk je aan je dak? Denk A12!

Grote of kleine projecten, nieuwbouw of renovatie: we staan voor je klaar.

Vraag je offerte aan bij A12 Dakwerken. We antwoorden snel en concreet. Zo verlies jij geen tijd en is je dak in geen tijd weer tiptop. Vul het contactformulier in – ’t is gratis!

Wil je dat we meteen zicht krijgen op je project? Beantwoord dan de automatische bevestigingsmail en stuur ons enkele foto’s door!

Jules Pauwelsstraat 129
2660 Hoboken (Antwerpen)

+32 489 78 44 33

Vraag online je offerte aan

Offerte aanvragen
Foto's, plannen,...? (optioneel)
Maximum upload size: 15MB
Privacy *

© 2020 Copyright - A12 Dakwerken Antwerpen (A12 BVBA) - BTW0559.974.070